Cu căruţa pe autostrada A1/A2

Cu Lenuţa, la munte şi la mare

Dacă Nuţi Udrea tot ne propune proiecte peste proiecte legate de viitorul măreţ al turismului în România am de gând să îi dau şi eu o idee de proiect: „Cu căruţa pe autostradă”.

În viziunea mea proiectul va fi o reuşită, mai ales că la noi, în Românica, avem foarte „multe” (una şi trei sferturi) autostrăzi. Iar cele mai importante duc la mare (A2) şi la munte (A1). Cum sunt destule căruţe care merg pe drumuri europene în toată  ţărişoara noastră pitorească am putea pentru început să le împrumutăm de la ţărani, până facem rost de bani de pe la UE ca să construim nişte căruţe speciale, cu coviltir şi capră de trei persoane.

Ce să mai, o să fie super să plimbi nişte britanici fandosiţi sau nişte francezi în ţinute haute couture cu căruţa pe A1, pe un fundal de manele „tradiţionale”, cu pauze pentru mers la toaleta din boscheţi sau de luat prânzul (mămăliguţă cu ceapă sau praz, depinde din ce zonă e ghidul).

Dintre ofertele şi pachetele speciale se va putea opta pentru Rafting cu căruţa pe drumurile inundate (pentru pachetele de primăvară), Aventuri extreme pe drumurile naţionale (pentru cei mai curajoşi) sau Trafic urban (pentru cei care vor adrenalină maximă).

Nu putem uita de ofertele speciale pentru sezonul estival: Cu căruţa pe plajele private (excursie printre vedetele autohtone, sunt incluse şi cursurile pentru paparazzi) la alegere cu 10 zile de plajă sub căruţă (pachete pentru două, patru sau şase persoane) sau cu 10 zile de echitaţie la Herghelia din Mangalia, instructor: doamna Nuţi, că doar abia a învăţat să călărească şi poate spune din secretele meseriei şi numeroşilor turişti care vor veni la mare.

Acestea sunt doar câteva din oportunităţile oferite de proiectul Cu căruţa pe autostradă.  Restul le las în seama doamnei ministru a Turismului, că idei nu-i lipsesc şi, se pare, nici suport. Aşa că, la proiecte înainte şi atrageţi câţi mai mulţi turişti străini, căci cu ai noştri n-avem treabă, pleacă pe la alţii.

 

Reclame

Un gând despre &8222;Cu căruţa pe autostrada A1/A2&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s