NICI UN STUDENT DE LA TEOLOGIE NU S-A INSCRIS PENTRU BURSELE ERASMUS

Editat de Alexandru Savitescu
miercuri, 07 octombrie 2009
(BURSE, 16.00) TEOLOGIE ORTODOXA – BURSE – CANDIDATURI / Nici un student al Facultatii de Teologie Ortodoxa nu s-a inscris pentru mobilitatile Erasmus.
(CUZANET, Iasi, 7 octombrie) – Pana astazi, 7 octombrie, nici un student al Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloaie” nu si-a depus canditatura pentru mobilitatile Erasmus. „Acestea se adreseaza studentilor care se specializeaza in Teologie Sociala si Teologie Pastorala. Pana acum nu am nici un inscris, dar sper sa vina pentru ca este o oferta tentanta sub mai multe aspecte”, a declarat lect. univ. dr. pr. Dan Sandu, coordonatorul programului.
Studentii celor doua specializari vizate au posibilitatea sa efectueze un stagiu de practica pastorala in parohii din Dioceza de Chelmsford, Anglia si in institutii de asistenta sociala din Trondheim, Norvegia. Ei mai au posibilitatea sa se inscrie pana pe data de 22 octombrie 2009, cand va avea loc interviul de selectie a candidatilor, prezidat de prof. dr. pr. Viorel Sava, decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloaie” de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s