AJUTOR DE LA STUDENTII FACULTATII DE TEOLOGIE PENTRU PELERINII SOSITI LA IASI

Editat de Marius-Adrian Hazaparu
mar�i, 13 octombrie 2009
(GENERAL, 13.00) TEOLOGIE ORTODOXA – STUDENTI – PELERINI / Studentii Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae” ajuta pelerinii veniti la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva.
(CUZANET, Iasi, 13 octombrie) – Incepand de sambata, 10 octombrie a.c., si pana joi, 15 octombrie a.c, studenti ai Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae” a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi sunt implicati in diverse activitati legate de sarbatorirea Sfintei Cuvioase Parascheva. “Impartim flori si busuioc pelerinilor care se roaga la moastele Sfintei Parascheva si ale Sfantului Vasile cel Mare, veghem raclele sfintilor si indrumam pelerinii veniti la Iasi” a mentionat Mihai Ungureanu, student in anul al III-lea, la specializarea Teologie Pastorala.
Studentii care stau langa sfintele moaste sunt impartiti in grupe de cate patru, iar o parte dintre acestia s-au oferit voluntari pentru a ramane si pe timp de noapte, alaturi de preotii repartizati. Ceilalti voluntari din randul studentilor vand obiecte bisericesti in curtea Catedralei Mitropolitane sau impart ceai cald pelerinilor. In total, peste 100 de studenti au grija de pelerini in aceasta perioada, impreuna cu voluntari ai Crucii Rosii si de membri ai Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Iasi. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s