LANSARE DE CARTE LA TEOLOGIE

Editat de Marius-Adrian Hazaparu
joi, 15 octombrie 2009
(STIINTIFIC, 19.00) TEOLOGIE ORTODOXA – LANSARE DE CARTE / Lansarea volumului omagial dedicat parintelui lect. dr. Mihai Vizitiu.
(CUZANET, Iasi, 15 octombrie) – Astazi, in Sala “Dr. Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial Iasi, a avut loc lansarea volumului omagial dedicat parintelui lect. dr. Mihai Vizitiu, profesor al  Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloaie” a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Volumul de peste 700 de pagini cuprinde marturii despre viata personala si profesionala a parintelui Vizitiu, marturii scrise de fosti discipoli si colegi ai acestuia, printre care si Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, Inalt Preasfintitul Parinte Teofan si prof.univ.dr.pr. Viorel Sava, decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae”. “Oricate aprecieri ar fi editate si oricate date ce tin de biografia si de bibliografia personalitatii parintelui Vizitiu am aduna cei care l-am cunoscut, avem sentimentul ca unei astfel de lucrari ii scapa ceva din ceea ce este omul Mihai Vizitiu” a mentinat pr.ic.stavr. Constantin Sturzu, consilier si purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.
Evenimentul a avut loc in cadrul festivitatii de binecuvantare a anului universitar 2009-2010, care a inceput la ora 12.00, aparitia cartii fiind legata de implinirea varstei de 70 de ani a parintelui Vizitiu. Aceasta lansare a fost una neoficiala, avand in vedere ca volumul mai trebuie completat cu unele materiale ce nu au putut fi inca gata. Lansarea oficiala va avea loc cel mai probabil la inceputul lunii noiembrie. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s