MOBILITARI ERASMUS IN DANEMARCA PENTRU STUDENTII DE LA TEOLOGIE CATOLICA

Editat de Marius-Adrian Hazaparu
mar�i, 27 octombrie 2009
(BURSE, 10.00) TEOLOGIE ROMANO-CATOLICA – STUDIU – DANEMARCA / Mobilitati de studiu in Danemarca pentru studentii de la Teologie Catolica.
(CUZANET, Iasi, 27 octombrie) – Pana pe 30 octombrie a.c. studentii Facultatii de Teologie Romano-Catolica (FTRC) a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC) isi pot depune dosarele pentru burse de studiu la VIA University College din Danemarca. “Parteneriatul cu FTRC a fost incheiat anul trecut, studentilor oferindu-li-se posibilitatea de a participa la unul din cele doua cursuri din domeniul educatiei: „Animation as a learning tool” si „Investigation practices””, a mentionat Carmen Rotaru, reprezentant VIA. Pe langa aceste cursuri studentii vor avea posibilitatea sa faca si practica in diverse institutii sociale.
Selectia studentilor va fi realizata de catre o comisie alcatuita la nivel de facultate, pe baza dosarului depus ce contine un CV, scrisoare de motivatie, atestat de limba straina, foaie matricola. De asemenea va avea loc si un interviu cu candidatii. Data acestui interviu nu a fost fixata inca, urmand a se stabili daca vor fi candidati. Anul trecut, a existat o singura candidata care a si beneficiat de bursa Erasmus si acum se afla la studii in Danemarca.
VIA University College ofera programe de licenta studentilor din partea centrala a tarii (Danemarca) si este cea mai mare universitate, avand peste 17 500 de studenti pe an, 2 000 de angajati, sapte campusuri studentesti si peste 50 de programe de studiu. VIA este in relatie de parteneriat cu UAIC de peste sapte ani, parteneriat bazat pe mobilitati pentru studenti si profesori de tip Erasmus. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s