ASCOR: ALEGERI PENTRU POSTURI DE SECRETAR, ADMINISTARTOR SI VICEPRESEDINTE

Editat de Laura Paulet
sâmbătă, 31 octombrie 2009
(UTILITARE, 17.00) ASCOR – COMITET – ALEGERI / ASCOR Iasi organizeaza un concurs pentru ocuparea posturilor vacante de secretari, administrator si vicepresedinte.

 

(CUZANET, Iasi, 31 octombrie) – Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani, filiala Iasi va organiza maine, 1 noiembrie a.c., interviuri pentru ocuparea posturilor de secretar, secretar pe subdepartamente, administrator si vicepresedinte. Pavel Marius Constantin, presedintele ASCOR Iasi, a explicat ca cele patru posturi din comitet au ramas libere deoarece cei care le ocupau pana anul trecut nu mai au timpul necesar pentru indeplinirea sarcinilor. Concursul se adreseaza membrilor activi ai organizatiei, iar criteriile dupa care cei inscrisi vor fi selectati vor fi „abilitatile necesare pentru indeplinirea responsabilitatilor fiecarei functii, capacitatea  de daruire, implicare si comunicare, timpul disponibil pentru participare la activitati”, dupa cum a declarat Pavel Marius Constantin.

Cei interesati mai pot aduce dosarele de candidatura pana maine, la ora 14.00, la sediul ASCOR, din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iasi. Acestea trebuie sa contina un CV, o scrisoare de intentie si strategia de conducere (doar pentru candidatii interesati de functia de vicepresedinte).

Interviurile vor avea loc incepand cu ora 18.00, in Sala T1 a Facultatii de Teologie Ortodoxa. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s