CONFERINTA DESPRE CRESTINISM LA AGRONOMIE

Editat de Laura Paulet
miercuri, 04 noiembrie 2009
(STIINTIFIC, 10.00) ASCOR – AGRONOMIE – CONFERINTA / La Agronomi va avea loc o conferinta pe teme de crestinism.(CUZANET, Iasi, 4 noiembrie) – Maine, 5 noiembrie a.c., la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USAMV) se va desfasura conferinta „Romanul intre crestinismul dreptslavitor si apostazie”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 19.00, in Amfitreatrul A1 Institut al USAMV. „Invitatul special va fi Protos. Nicodim Petre, secretar al cabinetului mitropolitan, care le va vorbi celor prezenti despre problema diverselor confesiuni si secte crestine”, a mentionat Manuela Cluci, coordonatorul subdepartamentului Comunicare din cadrul Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Iasi.

Principalii organizatori ai conferintei sunt: ASCOR Iasi si Liga Studentilor Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi (LSUSAMV), iar partenerii oficiali: USAMV si Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Departamentul Credinta-Cultura din cadrul ASCOR Iasi, coordonat de Silviu Cluci, organizeaza in fiecare zi de joi conferinte pe teme de cultura si spiritualitate crestina, cu invitati din randul ierarhilor, profesorilor universitari, marilor duhovnici.

Incepand cu acest an universitar membrii ASCOR au hotarat sa organizeze o parte din aceste evenimente in mai multe universitati din Iasi pentru a-si promova asociatia. / Ioana Stoian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s