SESIUNE DE COMUNICARI PENTRU DOCTORANZII DE LA TEOLOGIE

editat de Laura Paulet
miercuri, 04 noiembrie 2009
(UTILITARE, 14.00) TEOLOGIE ORTODOXA – SESIUNDE DE COMUNICARI / Doctoranzii de la Facultatea de Teologie din Iasi organizeaza o sesiune internationala de comunicari stiintifice.

 

(CUZANET, Iasi, 4 noiembrie) – Pana pe 25 noiembrie a.c., doctoranzii de la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) se pot inscrie la sesiunea internationala de comunicari stiintifice intitulata „Teologia sfintilor capadocieni, in contextul vremii si actualitatea ei”. Aceasta va avea loc in perioasa 10-12 decembrie, la Manastirea Hadambu e a.c. si va reuni participanti de la facultatile de profil atat din tara, cat si din strainatate.

Data limita de trimitere a lucrarilor este 10 decembrie a.c. In vederea publicarii lor intr-un volum ele trebuie expediate pe adresa caesarpelin@gmail.com. Confirmarea prezentei participantilor se poate face la responsabilul cu organizarea, drd. Vladislav Nedelcu (tel.: 0747.843.281, e-mail: nedevlad@yahoo.com), sau la diac.drd. Cezar Pelin (tel.: 0751.123.775, e-mail: caesarpelin@gmail.com ).

Transportul local, cazarea si masa participantilor vor fi asigurate de Facultatea de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae” din Iasi. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s