MAI PUTINE BURSE LA TEOLOGIE ORTODOXA

Editat de Laura Paulet
luni, 09 noiembrie 2009
(BURSE, 13.00) CUZA – TEOLOGIE ORTODOXA – BURSE / Facultatea de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae” acorda mai putine burse.

(CUZANET, Iasi, 9 noiembrie) – La Facultatea de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iasi a scazut numarul de burse sociale si de studiu acordate studentilor. Daca in semestrul al II-lea al anului universitar trecut s-au acordat 180 de burse, in semestrul I al anului universitar in curs, doar 114 stuenti sunt bursieri. „Diferentele privind numarul de burse acordate apar din mai multe cauze: scaderea numarului de studenti (anul trecut am avut 576 studenti bugetari, iar anul acesta 529), scaderea fondurilor pentru burse, cresterea cuantumurilor burselor” a declarat ing. Otilia Cucu, administrator sef la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae”

In acest semestru, la La Facultatea de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae”  pentru bursele sociale s-au depus 81 de dosare si au fost aprobate 24. Institutia acorda in total, atit pentru studiile de licenta cit si pentru cele de master, sase burse de merit, 15 burse de studiu integrale si 69 de burse de studiu partiale.

Cuantumurile burselor sunt aceleasi pe toata universitatea: cele de merit sunt in valoare de 460 lei, cele de studiu integrale de 345 lei, iar cele de studiu partiale si cele sociale de 276 lei. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s