POST DE ASISTENT EDUCATIONAL PENTRU STUDENTI

Editat de Marius-Adrian Hazaparu
mar�i, 08 decembrie 2009
(LOCURI DE MUNCA, 13.00) CENTRU DE ZI – ASISTENT EDUCATIONAL  – ANGAJARE / Post de asistent educational cu jumatate de norma.(CUZANET, Iasi, 8 decembrie) – Centrul de zi „Mia Casa-Inculet” din comuna Barnova, judetul Iasi a scos la concurs un post de asistent educational, cu o norma de patru ore pe zi. Pentru acest post se pot inscrie atat absolventi de liceu sau facultate, cat si studenti, avand in vedere programul redus de lucru.

Cerintele postului implica din partea candidatilor capacitate de organizare a activitatilor cu copii, creativitatea, spiritul organizatoric, cunostintele de pedagogie (nu sunt necesare studiile in domeniu, dar constituie un avantaj), activitati de voluntariat. Toti cei care vor sa se angajeze vor trebui sa participe la o saptamana de proba. “Vor veni cate doua zile sa asiste la ce sa intampla in mod normal si apoi, inca doua zile, prin rotatie, in care vor organiza ei activitatile cu cate un grup de 10 copii”, a mentionat Alexandra Trisi, manager si psihopedagog al Centrului de Zi „Mia Casa-Inculet” din cadrul Fundatiei “Solidaritate si Speranta”. Dupa aceasta proba, o comisie alcatuita din manager, ca secretar, si reprezentanti ai finantatorilor centrului va hotari cui ii revine postul de asistent educational.

Toti cei interesati sunt asteptati miercuri, 9 decembrie a.c., la ora 11.00, pentru prezentarea centrului, fisei postului si a unei zile cu lectii demonstrative. Pana in acest moment s-au aratat interesate de post sapte persoane.

Centrul de zi “Mia Casa-Inculet” din comuna Barnova, judetul Iasi este un centru care are ca scop prevenirea abandonului scolar in randul copiilor proveniti din familiile vulnerabile, defavorizate si marginalizate social din regiunea Barnova. In cadrul proiectului sunt 20 de beneficiari din clasele I-IV, care provin fie din familii foarte sarace, avand conditii de viata precare, fie destramate, cu parinti dependenti de alcool sau foarte violenti. Partenerii centrului sunt: Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Fundatia “Mia Casa” din Trondheim, Norvegia, Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Primaria Comunei Barnova. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s