MECI DE FOTBAL INTRE STUDENTII ASCOR SI DETINUTII IESENI

Editat de Alexandru Savitescu
miercuri, 09 decembrie 2009
(LIFE, 17.00) ASCOR – PENITENCIAR – MECI / Vineri are locul un meci de fotbal intre echipa Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi si cea a Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Iasi.
(CUZANET, Iasi, 9 decembrie) – Vineri, 11 decembrie a.c., incepand cu ora 11.00, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi va avea loc un meci de fotbal intre echipa detinutilor si cativa dintre membrii ASCOR Iasi. „Este o activitate placuta, iar cei de la penitenciar au nevoie, mai ales in aceasta perioada, a sarbatorilor de iarna, de activitati care sa ii mai distraga si sa ii bucure” a mentionat Stefan Aftimescu-Deleanu, membru ASCOR si organizator al partidei de fotbal. De asemenea, marti, 15 decembrie a.c., detinutii vor fi colindati de Corul Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani Iasi.
Membrii ASCOR desfasoara constant activitati in cadrul Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, in cadrul proiectului „Metanoia”, ce are ca scop reintegrarea spirituala si sociala a detinutilor. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s