MECIUL DE FOTBAL DINTRE DETINUTI SI STUDENTII DE LA TEOLOGIE S-A ANULAT

Editat de Marius-Adrian Hazaparu
vineri, 11 decembrie 2009
(UTILITAR, 10.00) ASCOR – PENITENCIAR – MECI / S-a anulat meciul de astazi dintre echipa Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi si cea a Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Iasi.

(CUZANET, Iasi, 11 decembrie) – Meciul de fotbal de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, organizat de membrii Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Iasi, vineri, 11 decembrie a.c. de la ora 11.00, s-a anulat. Conform precizarilor lui Stefan Aftimescu-Deleanu, membru ASCOR si organizator al partidei de fotbal, Penitenciarul nu a trimis un raspuns Asociatiei prin care sa aprobe organizarea meciului, din cauza ca persoana care se ocupa de organizarea activitatilor sportive lipseste in aceste zile.

Membrii ASCOR desfasoara constant activitati in cadrul Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, in cadrul proiectului „Metanoia”, ce are ca scop reintegrarea spirituala si sociala a detinutilor. / Ioana Stoian

Reclame

2 gânduri despre &8222;MECIUL DE FOTBAL DINTRE DETINUTI SI STUDENTII DE LA TEOLOGIE S-A ANULAT&8221;

  1. ASCOR nu este asociatia studentilor teologi ci ASOCIATIA STUDENTILOR CRESTINI ORTODOCSI ROMANI. Membri ai ascor sunt foarte putini studenti de la Teologie. Majoritatea sunt de la facultati precum psihologie, arte, matematica, informatica, feaa, medicina, agronomie etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s