SCHIMB DE CARTE ORTODOXA

Editat de Laura Paulet   
mar�i, 02 februarie 2010
(LIFE, 18.30) ASCOR – SCHIMB DE CARTI ORTODOXE / Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani demareaza proiectul „Schimb de carte ortodoxa”.(CUZANET, Iasi, 2 februarie) – Miercuri, 3 februarie a.c., incepand cu ora 19.00, in Sala T1 a Facultatii de Teologie Ortodoxa „Dumitru Staniloae” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR), filiala Iasi vor lansa proiectul numit „Schimb de carte ortodoxa – capitolul 1”.

Proiectul consta in oganizarea unor intalniri, in cadrul carora tinerii cititori de carte ortodoxa sa se cunoasca, sa schimbe impresii despre cartile citite, sa imprumute si sa schimbe carti intre ei. „De cand am aflat de schimbul de carti initiat de echipa bookblog.ro, ne-am tot gandit ca ar fi binevenit si un schimb de carte ortodoxa”, a explicat Silviu Cluci, coordonator al departamentului Credinta-Cultura din cadrul ASCOR Iasi.

La intalnirile „Schimb de carte ortodoxa” pot participa toti cei interesati de astfel de lecturi. „Tinerii ortodocsi nu se prea cunosc intre ei. In lumea noastra aflata in deriva socotesc ca ortodocsii ar trebui sa stranga randurile, sa formeze mici enclave pentru a se intari unii pe altii, intru dragostea lui Hristos. Mai ales cei aflati la inceput de drum pe “calea Bisericii”, fiind inconjurati de prieteni “lumesti”, se simt deseori atrasi inapoi, spre vechile obiceiuri. Demersul acesta ii poate ajuta sa cunoasca tineri ca si ei, iubitori de Dumnezeu, sa impartaseasca din propriile trairi, sa lege prietenii”, a mai mentionat Silviu Cluci. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s