STUDENTII DE LA TEOLOGIE ROMANO CATOLICA NU VOR SA FACA PRACTICA

Editat de Laura Paulet   
vineri, 12 martie 2010
(UTILITARE, 14.30) TEOLOGIE ROMANO-CATOLICA – PRACTICA / Studentii de la teologie romano-catolica nu sunt foarte interesati sa faca practica.(CUZANET, Iasi, 12 martie) – Pana astazi, 12 martie, niciun student al Facultatii de Teologie Romano-Catolica (FTRC) de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC) nu si-a depus candidatura pentru “Stagiile de practica si activitati de stimulare a insertiei pe piata muncii pentru studenti si absolventi”. Aceste stagii se adreseaza studentilor din anii I si II de licenta, de la specializarea Asistenta Sociala. Acestia au la dispozitie trei locuri de practica in cadrul Centrului Diecezan Caritas Iasi. “Mai asteptam si astazi, sau chiar in weekend, studentii sa se inscrie. Oricum noi o sa facem o intalnire luni sau marti pentru studentii care se vor arata interesati. De asemenea, vom face,  tot atunci, o verificare a celor care doresc sa isi depuna dosarele”, a mentionat  prof. univ. dr. pr. Emil Dumea, decanul FTRC si responsabilul cu primirea dosarelor de candidatura.

Cei interesati trebuie sa prezinte un dosar care sa contina un CV, o scrisoare de motivatie, o adeverinta de student si o copie dupa cartea de identitate/ buletin. Criteriile dupa care vor fi selectati studentii de la FTRC sunt: buna capacitate de comunicare, inclinatiile spirituale, disponibilitatea lor creativa, experienta in voluntariat si adaptarea la lucrul in echipa.

“Stagiile de practica si activitati de stimulare a insertiei pe piata muncii pentru studenti si absolventi”este realizat pentru o mai buna adaptare la cerintele pietei muncii si vizeaza studentii de la toate cele 15 facultati ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC). Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, avand o valoare totală de peste 1,8 milioane de lei. Costurile sunt acoperite de finantatori in proportie de 98%, iar UAIC restul de doua procente. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s