CAMPANIE ANTI-AVORT, ORGANIZATA DE ASCOR

Editat de Alexandru Savitescu   
miercuri, 17 martie 2010
(LIFE, 16.00) ASCOR – CAMPANIE – AVORT / Campanie de informare cu privire la avort si contraceptie pentru elevi.
(CUZANET, Iasi, 17 martie) – Membrii Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani (ASCOR) – filiala Iasi au inceput o noua campanie de informare cu privire la avort si la metodele de contraceptie in randul elevilor. Aceasta activitate face parte din cadrul proiectul „Dreptul la viata”, initiat de ASCOR Iasi. „In general ne adresam elevilor de liceu, dar si celor de clasa a VIII-a, avand in vedere ca noi le vorbim despre urmarile vietii sexuale, avort, contraceptie. In cadrul campaniei le vom oferi pliantul «Jurnalul unui copil nenascut», un CD informativ, precum si un pliant cu indemnuri ale Parintelui Arsenie Boca”, a mentionat Giorgiana Cazacu, voluntar in cadrul proiectului.

Pana acum voluntarii „Dreptul la viata” s-au intalnit cu elevii de la Scoala de Arte si Meserii Voinesti, iar in zilele urmatoare urmeaza sa le vorbeasca celor care invata la Grupul Scolar Economic de Turism si la Scoala „Veronica Micle” din Iasi.
Proiectul „Dreptul la viata” are ca scop prevenirea avortului prin informarea tinerilor din localitatile urbane si rurale ale judetului Iasi, privind cauzele, riscurile, consecintele acestui fenomen asupra femeii, familiei, societatii, precum si solutiile adecvate in acest scop. In cadrul proiectului voluntarii ASCOR mai efectueaza vizite la Spitatul Clinic de Obstretica-Ginecologie “Cuza Voda” Iasi si la Spitatul Clinic de Obstretica-Ginecologie “Elena Doamna” Iasi, savarsirea de rugaciuni pentru incetarea avorturilor, precum si comercializarea de flori in cadrul Programului „Floarea vietii”, ce are ca scop obtinerea de fonduri pentru achizitionarea si inscriptionarea a 10.000 de CD-uri cu informatii referitoare la avort, ce vor fi distribuite gratuit in scoli, licee si facultati. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s