DOCTORAT IN FILOSOFIE

Editat de Alexandru Savitescu   
mar�i, 13 aprilie 2010
(STIINTIFIC, 14.30) “CUZA” – FILOSOFIE – DOCTORAT / Teza de doctorat la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”(UAIC).
(CUZANET, Iasi, 13 aprilie) – Vineri, 16 aprilie a.c., incepand cu ora 14.00, in Sala de Consiliu, Nicolae Gh. Pircalabescu isi va sustine in sedinta publica teza de doctorat intitulata „Adevar si dreptate in filosofia lui Aristotel”, pentru a obtine titlul stiintific de doctor in domeniul fundamental Stiinte Umaniste, domeniul Filosofie..
Presedintele comisiei de doctorat va fi prof.univ.dr. Nicu Gavriluta, decanul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice a UAIC. Conducatorul stiintific al lucrarii va fi prof.univ.dr. Constantin Marin de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, iar referenti stiintifici – prof.univ.dr. Sergiu Mihail Tofan de la Universitatea “Dunarea de  Jos” Galati, prof.univ.dr. Vasile Musca de la Universitatea “Babes Bolyai” Cluj Napoca si prof.univ.dr. Anton Adamut de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi. Teza poate fi consultata la Biblioteca Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s