DEZBATERE DESPRE INOVAREA SI DEZVOLTAREA CERCETARII DIN ROMANIA

Editat de Laura Paulet   
mar�i, 27 aprilie 2010
(STIINTIFIC, 18.30) CUZA – ANCS – DEZBATERE / Maine, la Universitatea „Cuza” va avea loc o dezbatere pe tema inovarii si dezvoltarii cercetarii din Romania.

(CUZANET, Iasi, 27 aprilie) – Agentia Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) organizeaza maine, 28 aprilie a.c., o dezbatere cu tema “Actualitate si perspectiva in cercetarea, dezvoltarea si inovarea din Romania”. Aceasta va incepe la ora 11.00 si se va desfasura in Aula Magna a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi. La dezbatere vor participa reprezentanti ai ANCS si ai Consiliilor partenere: Colegiul Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare, Consiliul National al Inovarii si Consilul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, ai Agentiilor de finantare, a programelor cuprinse in Planul National II: Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare, Centrul National de Management Program si Agentia Manageriala de Cercetare Stiintifica, Inovare si Transfer Tehnologic.

“Scopul dezbaterii este imbunatatirea relatiilor de colaborare dintre  toate entitatile organizatorice care reprezinta Cercetarea din Romania. De asemenea, dorim realizarea dialogului necesar pentru gasirea solutiilor celor mai potrivite la problemele comune cu care se confrunta domeniul CDI in prezent si speram ca va fi o oportunitate pentru a afla informatii de ultima ora cu privire la programele derulate de ANCS” a declarat Gabriela Catana, consilier al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.

Dezbaterea va dura pana in jurul orei 16.00./ Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s