CURSURI DE ASISTENTA SOCIALA

Editat de Laura Paulet   
miercuri, 28 aprilie 2010
(UTILITARE, 16.00) TEOLOGIE ORTODOXA – ASISTENTA SOCIALA – CURSURI / Facultatea de Teologie Ortodoxa organizeaza cursuri de specializare in asistenta sociala.

(CUZANET, Iasi, 28 aprilie) – Facultatea de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae” a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iasi organizeaza, in parteneriat cu Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice a UAIC si Colegiul National al Asistentilor Sociali, cursuri de specializare in asistenta sociala.
Cursurile de “Tehnici si practici in asistenta sociala” vor avea o durata de sase luni,si vor incepe cel ma probabil din a doua jumatate a lunii iunie a.c. “Data exacta a inceperii cursurilor o va stabili Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, pentru ca acceasta ofera cadrele didactice, care sunt mult prea ocupate inainte de aceasta perioada”, a mentionat prof. univ. dr. pr. Ioan C. Tesu, director departament la Facultatea de Teologie Ortodoxa.

Cursurile se adreseaza celor care au absolvit o forma de invatamant superior, acreditata conform legii, cu alta specializare decat asistenta sociala, dar cu o vechime in practicarea acestei profesii de minimum trei ani, dar si absolventilor specializarii Asistenta Sociala si Teologie Sociala (din promotiile Bologna). Dupa terminarea cursurilor, absolventii vor avea dreptul de a practica activitati specifice asistentilor sociali.

Cei care doresc sa se inscrie la cursurile “Tehnici si practici in asistenta sociala” o pot face pana pe 15 iunie a.c., la sediul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice din cadrul UAIC Iasi. / Ioana Stoian

Reclame

5 gânduri despre &8222;CURSURI DE ASISTENTA SOCIALA&8221;

  • Pentru detalii despre posibile cursuri puteti merge la secretariatul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice sau cel al Facultatii de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae” din cadrul UAIC Iasi.

 1. Pingback: 2010 in review « O singura datorie are omul: Sa nu fie prost!

 2. As dori sa ma inscriu la aceste cursuri doar ca as dori sa mentionez ca nu am nici un fel de cunostinte in domeniu.
  Multumesc si va urez o zi buna.

  • Te sfatuiesc sa mergi la secretariatul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice din cadrul UAIC Iasi. Cei de acolo iti vor spune daca poti sa te inscri sau nu, eu doar am redactat stirea.
   O zi buna si tie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s