Ce mai face Băselu’?

Ce mai face Baselu’? (Nu e vorba de ce a facut el personal, ci doar prezenta lui in capitala Moldovei) A blocat circulatia ieri in Iasi . Si tot „datorita” prezentei domniei sale mai multi studenti au luat absent la diverse cursuri/ seminarii/ laboratoare.

Va intrebati ce legatura este intre vizita lui Basescu si absentele studentilor? Va explic imediat: Aseara, in jurul orei 18.00 Traian Basescu si Mihai Ghimpu (Presedintele interimar al Republicii Moldova) au ajuns la Iasi, pentru o intanire cu studentii basarabeni. A naibii coincidenta: de la 18.00 avea si eu un curs, ca si alti studenti de la UAIC, unde avea loc intalnirea dintre cei doi presedinti.

Deja in intarziere cu vreo doua minute ajunge in statia de la Universitate si tramvaiul (a intarziat pentru ca in Fundatie un nene tot dadea din maini in stanga si in dreapta, iar tramvaiul avea sa intre in vreo doua masini….v-ati prins: era un Politist care „dirija” circulatia). Revenind, a ajuns tramvaiul la Universitate si cand lumea se pregatea sa coboare ce sa vezi, un alt nene dadea de zor din manute…nu a lasat tramvaiul sa opreasca in statie ca venea coloana oficiala. Si ne-a dus frumusel la urmatoarea statie, SuperCopou. Deja era 18.05. Hai ca mai avem o sansa sa ajungem totusi la cursuri. A inceput o coborare in pas alert (unii in fuga chiar) a Copoului. M-am intanit cu Hopu (si el „calator” in tramvaiul cu pricina) si cand ne apropiem de Universitate ce sa vezi: proful cu care aveam curs se vedea la orizont.

„-Dom’ profesor dar s-a terminat ora?”

„-Pai erau doar cativa oameni in sala si le-am dat drumul.”

Ii explicam noi ca nu am reusit sa ajungem mai devreme…ca tramvaiul…ca Baselu’…Asta e….ne-am facut si cu un absent.

Si nu eram doar noi in situatia asta. Vorbesc cu Alina la telefon peste cateva minute. Si ea ajunsese prea tarziu. Impreuna cu Cristina erau blocate de 20 de minute intr-un autobuz…bineinteles venea coloana oficiala…iar de coborat nici vorba…nu aveau voie.

Iata legatura dintre Baselu’ si absentele studentilor.

In final o rugaminte pentru profesorii care au avut aseara in sala prea putini studenti: motivati absentele intarziatilor sau celor care nu au mai ajuns deloc la ore…sigur erau blocati pe undeva :D…De vina e Baselu’!

P.S.: Caricatura nu imi apartine 😀 Am gasit-o pe http://revistacioburi.ro

Reclame

Un gând despre &8222;Ce mai face Băselu’?&8221;

  1. Pingback: Nu mai vreau ședințe de Guvern!!! « O singură datorie are omul: Să nu fie prost!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s