14 PROFESORI VOR FI PREMIATI CU OCAZIA GALELOR DE LA „CUZA”

Editat de Alexandru Savitescu   
mar�i, 04 mai 2010
(LIFE, 13.00) CUZA – GALA – PROFESORI / 14 profesori „de 10” vor fi premiati la Gala „10 pentru UAIC”.
(CUZANET, Iasi, 4 mai) –  14 profesori ai Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC) vor fi premiati la prima editie a Galei „10 pentru UAIC”. Evenimentul este unul care doreste sa identifice, sa recunoasca si sa promoveze elitele autohtone din cadrul UAIC Iasi. „Ideea acestui eveniment a venit de la Gala «10 pentru Romania», unde sunt premiati cei mai buni romani. Noi premiem cei mai buni profesori din Universitate, un profesor reprezentativ de la fiecare facultate, «Profesorul de 10»” a declarat Mirabela Stefan, managerul proiectului. Activitatea de selectie a cadrelor didactice a fost facuta in cadrul fiecarei facultati.
In cadrul galei, publicul va asista la decernarea premiilor, va putea asculta un mini-concert de muzica clasica, admira si cumpara fotografiile realizate in cadrul concursului “Trage… Facultatea ta… in poze!!!”
Evenimentul organizat de SEVENT (un grup de 17 studenti la Masterul de Marketing si Comunicare in Afaceri din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor), in colaborare cu Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi (ASFI) are insa si un scop caritabil. Banii stransi din vanzarea biletelor de  intrare la Gala de vineri, 7 mai a.c., vor fi donati persoanelor cu dizabilitati locomotorii aflate in ingrijirea Centrului Diecezan Caritas Iasi. Bilete sun in valoare de: 10 lei  – Bilet HEART, 25 lei – Bilet BIG HEART si 40 lei – Bilet HUGE HEART.  In vederea strangerii de fonduri  organizatorii au amplasat urne in IuliusMALL, care vor fi disponibile pana in ziua evenimentului, dar au lansa si un concurs de fotografie tematica; fotografiile caștigatoare vor fi vandute in cadrul unei expozitii cu vanzare.
Cei care doresc sa participle la Gala “10 pentru UAIC” isi pot achiziona biletele sunand la unul din numerele de telefon: 0747.337.999/ 0766.628.897. Evenimentul va avea loc in Aula Magna “Mihai Eminescu”, incepand cu ora 17.00. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s