PR PENTRU VIITORII TEOLOGI

Editat de Alexandru Savitescu   
mar�i, 04 mai 2010
(GENERAL, 16.00) CUZA – TEOLOGIE – ACTIVITATI / Facultatile de Teologie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC) vor sa atraga cat mai multi absolventi de liceu.
(CUZANET, Iasi, 4 mai) – Facultatea de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae” si Facultatea de Teologie Romano-Catolica (FTRC) din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si-au definitivat programul activitatilor prin care vor sa ii atraga pe absolventii de liceu sa se inscrie in vara la facultatile cu profil teologic.
Tinerii interesati sa urmeze cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa pot vizita in perioada 10-12 mai a.c. o Expozitie de pictura, realizata de student ai facultatii, iar marti, 11 mai a.c., incepand cu ora 14.00, pot asista la un curs de Istorie Bisericeasca, in sala T20. De asemenea, miercuri, 12 mai a.c., se vor efectua tururi ghidate ale facultatii, pentru familiarizarea viitorilor studenti cu spatial universitar.
Vineri, 14 mai a.c., cei care sunt interesati sa urmeze Facultatea de Teologie Romano-Catolica au posibilitatea sa participe, incepand cu ora 12.00, la o conferinta/dezbatere coordonata de prof.univ.dr.pr. Emil Dumea, decanul facultatii, in Amfiteatrul A14, din corpul A. Conferinta va fi urmata de un tur al facultatii, iar cei care doresc pot vizita, in grup organizat, diverse centre religioase, culturale si sociale din Iasi (printre care: Catedrala Romano-Catolica, Institutul Teologic Romano-Catolic, Centrul Diecezan Caritas).
Aceste activitati au loc in cadrul evenimentului “Zilele Portilor Deschise”, ce se desfasoara in perioada 10-15 mai a.c. la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. / Ioana Stoian
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s