FESTUDIS: SERILE FILMULUI ROMANESC

Editat de Laura Paulet   
miercuri, 12 mai 2010
(LIFE, 08.00) FESTUDIS – FILME ROMANESTI / Serile Filmului Romanesc pentru studentii din Iasi.

(CUZANET, Iasi, 12 mai) – Incepand de astazi, 12 mai, si pana vineri, 14 mai a.c., Asociatia Studentilor Jurnalisti din Iasi (ASJ) organizeaza “Serile filmului romanesc la Iasi”. Cinefilii ieseni au ocazia sa vizioneze gratuit filme ale unor regizori romani, dar si sa participe la o serie de dezbateri cu acestia. “Putem spune ca avem doua premiere: prezenta regizorului Florin Serban pentru prima data la Iasi si cea mai importanta, rularea lung-metrajului «Tache» in regia lui Igor Cobileanski. Filmul a fost facut pentru televiziune, iar noi il aducem pe 14 mai in cinematografe, alaturi de o serie de trei scurt metraje, care l-au facut celebru pe regizorul basarabean in Romania”, a declarat Andrei Giurgia, presedintele ASJ.

Miercuri, 12 mai a.c., va rula filmul “Legaturi bolnavicioase” in regia lui Tudor Giurgiu, joi, 13 mai a.c., “Eu cand vreau sa fluier, fluier” in regia lui Florin Serban, iar vineri, 14 mai a.c., “Tache” si scurt-metrajele “Cand se stinge lumina”, “Plictis si inspiratie”, “Sasa, Grisa si Ion” in regia lui Igor Cobileanski.

Evenimentul “Serile Filmului Romanesc la Iasi” este organizat in cadrul festivalului studentesc FestuIS si se va desfasura la Cinematograful Victoria, incepand cu ora 19.00. Intrarea va fi libera. / Ioana Stoian

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s