TEZE DE DOCTORAT DESPRE ETICA LA FILOSOFIE

Editat de Laura Paulet   
miercuri, 12 mai 2010
(STIINTIFIC, 08.30) CUZA – FILOSOFIE – DOCTORAT / Teza de doctorat la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”(UAIC) Iasi.(CUZANET, Iasi, 12 mai) – Joi, 13 mai a.c., incepand cu ora 10.00, in Sala de Consiliu, Elena-Monica C. Trofimov isi va sustine in sedinta publica teza de doctorat intitulata „Etica si erotism”, pentru a obtine titlul stiintific de doctor in domeniul fundamental Stiinte Umaniste, domeniul Filosofie..
 
Presedintele comisiei de doctorat va fi prof.univ.dr. Nicu Gavriluta, decanul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice a UAIC. Conducatorul stiintific al lucrarii va fi prof.univ.dr. Carmen Cozma de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, iar referenti stiintifici – prof.univ.dr. Teodor Vidam de la Universitatea “Babes Bolyai” Cluj Napoca conf.univ.dr. Alexandru Petrescu de la Universitatea de Vest din Timisoara si prof.univ.dr. Petre Dumitrescu de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi.

Teza poate fi consultata la Biblioteca Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice. / Ioana Stoian, Ana-Maria Pascariu

***(STIINTIFIC, 08.30) CUZA – FILOSOFIE – DOCTORAT / Teza de doctorat la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”(UAIC) Iasi.

(CUZANET, Iasi, 12 mai) – Joi, 13 mai a.c., incepand cu ora 12.00, in Sala de Consiliu, Irinel V. Cocuz isi va sustine in sedinta publica teza de doctorat intitulata „Functia etica a principiului realitatii”, pentru a obtine titlul stiintific de doctor in domeniul fundamental Stiinte Umaniste, domeniul Filosofie.
 
Presedintele comisiei de doctorat va fi prof.univ.dr. Nicu Gavriluta, decanul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice a UAIC. Conducatorul stiintific al lucrarii va fi prof.univ.dr. Carmen Cozma de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, iar referenti stiintifici – prof.univ.dr. Teodor Vidam de la Universitatea “Babes Bolyai” Cluj Napoca, conf.univ.dr. Alexandru Petrescu de la Universitatea de Vest din Timisoara si prof.univ.dr. Petre Dumitrescu de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi.

Teza poate fi consultata la Biblioteca Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice. / Ioana Stoian, Ana-Maria Pascariu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s