Prea tare!!! Un mod interesant de a face ştiri

E bun si facebook-ul asta la ceva. Astazi cand cautam nu stiu ce pe acolo vad titlul unei stiri publicate de www.newsiasi.ro:  Universitatea „Cuza” va fi in iunie centrul universitarilor din intreaga lume. Cu o zi inainte am scris si eu o stire despre acest subiect pt www.cuzanet.ro, asa ca, manata de curiozitate intru sa ma uit la ce au scris ei. Si ce vad? Stirea e copiata. Ca sa nu bata prea tare la ochi au schimbat titlul, au scris ca declaratie e de la cuzanet si au mai pus niste bulinute prin corpul stirii. Mai jos aveti dovada:

 Daca nu se vede prea bine in imagine aici e linkul: http://www.newsiasi.ro/eveniment/actualitate/universitatea-qcuzaq-va-fi-in-iunie-centrul-universitarilor-din-din-intreaga-lume.html

Si aici e stirea originala: http://www.cuzanet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=8662&Itemid=53

Avand in vedere ca www.cuzanet.ro este o agentie de stiri, nu zic ca nu se pot lua stiri de aici, dar eu cred ca trebuiau sa mentioneze ca nu doar declaratia e luata de aici sau sa reformuleze textul original, mai ales ca acele informatii se gasesc usor pe site-ul Conferintei Coimbra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s