Journalism Summer School 2010

Mai este foarte puţin timp şi va începe cea mai tare şcoala de vară din acest an: „Journalism Summer School 2010„, pe scurt JSS.

Acest proiect se află la cea de-a doua ediţie a desfăşurării sale, debutul său având loc în 2007. Şcoala de vară se va desfăşura în perioada 25 august – 1 septembrie 2010 în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa. Este un proiect organizat de Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) din Iaşi, iar participanţii direcţi în cadrul şcolii de vară vor fi studenţi de la Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea „Al. I. Cuza”, Iaşi.

Timp de opt zile, studenţii participanţi vor lucra în echipe, iar la sfârşitul şcolii ei vor prezenta produsele jurnalistice obţinute în urma stagiilor de practică profesională efectuate pe litoral. Echipele mixte de studenti vor fi îndrumate de către jurnalişti cu nume importante din media românească.

În timpul acestor zile, studenţii vor participa la traininguri, seminarii, dezbateri, team building, conferinţe. Scopul acestui proiect este dezvoltarea cunoştiinţelor studenţilor în materie de jurnalism şi punerea acestora în practica. La sfârşitul celor opt zile de practică, toţi participanţii vor primi diplome şi premii.

Invitati la aceasta editie a JSS sunt: Liviu Iolu, Sanda Nicola, Toader Paun, Mihai Tatulici, Radu Naum, Florin Ghioca, Petrisor Obae, Laurentiu Mihu si Alin Dospinescu.

Mai multe detalii privind prima ediţie a  Şcolii de vară,  programul din acest an, precum şi informaţii despre organizatori şi invitaţi găsiţi aici: http://journalisminsummer.blogspot.com/

Reclame

Un gând despre &8222;Journalism Summer School 2010&8221;

  1. Pingback: Journalism Summer School 2010 - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s