Ultimul flirt

Mare, soare, nisip fierbinte, valuri inspumate, terase, chelneri (mai frumosi, mai urati, mai amabili sau mai putin amabili).

La barul Hotelului Corsa din Costinesti gasesti doi barmani excesiv de amabili. De cand au ajuns aici, toate fetele din Asociatia Studentilor Jurnalisti (ASJ) din Iasi au fost tratate cu atat de multa amabilitate, incat nu le venea sa creada. In Iasi nu cred ca au avut parte vreodata de o tratare asa aleasa. De la mici ocheade, pana la o intamplatoare strangere de mana cand iti serveste un 3 in 1, un ceai sau o cafea.

Daca tot e sfarsit de sezon cei doi baieti s-au gandit sa profite de toate trucurile de seductie invatate, probabil, de la turisti. Se incepe cu fixarea privirii asupra fetei (sau fetelor, pentru ca a fost si cazul acesta). Se continua cu un zambet larg, care le dezvaluie „frumusetea” danturii lor si a celor cateva plombe din stanga sus. Nimic mai sublim! Fetele, pe jumatate cucerite, mai trebuie totusi sa treaca si prin testul de rabdare si rezistenta care are loc de la efectuarea comenzii pana la servirea bauturii dorite. Finalul flirtului se intrevede, asa ca o mana uitata intentionat pe pahar nu strica. Pacat ca fetele nu se prea grabesc sa ia paharul, doar e fierbinte.

„Experimentul” se petrece constant, la intervale de timp nu tocmai egale, uneori chiar fara pauza, ca doar nu e timp de pierdut: mai sunt cateva zile si se termina si sezonul acesta de agatat.

Singura tactica folosita de unul dintre cei doi „chipesi” barmani pe care nu am inteles-o a fost cea  in care, in ecuatia de agatat, a intervenit replica: „Stii ca semeni cu prietena mea?”. Ori sunt eu de moda veche, ori sunt baietii prea sinceri, fiindca le e dor de casa?

Reclame

Un gând despre &8222;Ultimul flirt&8221;

  1. Pingback: Ultimul flirt - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s