Mmm… ce miros!

De fiecare dată când mergi la cantina din Campusul Titu Maiorescu exclami “Mmm… ce bine miroase!”. Şi te îmbulzeşti să fii printre primii care îşi iau o porţie de mâncare, fie că e o ciorbă cu perişoare, fie nişte cartofi prăjiţi şi un şniţel.

Acum câteva zile, nişte studenţi au schimbat exclamaţia în “Mmm… ce miros!”, varianta negativă a primei. Iniţial nu am înţeles la ce se referă pentru că mâncarea mirosea chiar foarte bine, iar clienţi erau câtă frunză şi iarbă (fără niciun apropo). Curioasă, mă apropii de grupul nemulţumit, îmi iau tacâmuri şi o tavă şi mă “infiltrez” la rând. În spatele meu erau studenţii cu nasul fin. Trec câteva minute bune şi ei continuă să vorbească despre un miros; şi nu orice fel de miros, ci unul a şosete murdare. Simt că deja mi se taie pofta de mâncare, dar rezist eroic, curioasă fiind să aflu de unde a pornit o discuţie atât de interesantă. Şi nu m-am sacrificat degeaba: am aflat de unde şi până unde mirosul de şosete murdare la cantină. De la tăvile pe care îşi pun studenţii mâncarea.

 O parte din grupul sus amintit spunea că acestea miros urât, iar ceilalti nu credeau. Când unul dintre sceptici şi-a apropiat nasul de frumoasele tăvi expresia feţei lui s-a schimbat instantaneu şi nu cred că trebuie să vă mai povestesc ce a urmat.

Acum problema e cu ce au fost spălate/ şterse respectivele tăvi de aveau un aşa odor deosebit? Promit să pornesc o anchetă în acest sens şi să revin cu noi informaţii. Până atunci, vă doresc poftă bună!

Reclame

3 gânduri despre &8222;Mmm… ce miros!&8221;

  1. De-acum nu mai merg la cantina acolo. Shameeeee!!! Imbolnaviti studentii!!! Asa sa faci, Ioana, sa continui ancheta. Avem un nou caz, detective!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s