Recomand reporteriţă!

  Săptămânile trecute cine cutreiera pe facebook în căutare de informaţii mai mult sau mai puţin interesante a văzut cu siguranţă şi mesajul următor: „Draga mea nepoată, Andreea este înnebunită de mirajul lumii jurnalistice de televiziune! A absolvit un curs la Antena 1(Vlad Ionescu), este la facultatea de jurnalism Hyperion şi încearcă să «pătrundă», în «curtea» unei televiziuni! O recomand pentru orice televiziune interesată de o reporteriţă ambiţioasă şi charismatică!” (copyright: orice greşelă de ortografie sau punctuaţie aparţine celui care a redactat mesajul).

  Cel care face această recomandare este un actor destul cunoscut (cândva a realizat şi emisiunea pentru copii Arlechino) care, cum era şi normal, a „pătruns” în „curtea” new media. A fost şi el cuprins de mirajul lumii care socializează pe facebook. Este lesne de bănuit că toate televiziunile care vor să aibă în curte  o „reporteriţă ambiţioasă şi charismatică!” au ţinut cont de recomandarea actorului, mai ales că mesajul era însoţi şi de o poză a dragii nepoate (şi nu era chiar o poză de pus în CV).

  După ce ne-am dat seama cu toţii că cei care nu au un unchi care să îi recomande pe reţelele de socializare, ar mai fi o singură întrebare de pus: dacă urmăm doar cursurile de la facultate (una de stat) mai avem vreo şansă să ajungem şi noi în curtea unei televiziuni (măcar să dăm mâncare la găini)?

Reclame

2 gânduri despre &8222;Recomand reporteriţă!&8221;

  1. nu, nicio sansa. daca sunt atat de multe talente, trebuie sa/ti faci o afacere proprie, nu sa apelezi la FB si unchi. doar neputinciosii vin cu mana intinsa, chiar si virtual.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s