Big Sister e printre noi

Ea ştie unde eşti acum, ce faci, cu cine, când pleci, când te întorci. Ştie ce mănânci dimineaţa, la prânz şi seara. Ştie dacă ai probleme în familie, dacă ţi s-a căsătorit o rudă sau  (Doamne fereşte!) a murit. Ştie orarul copiilor care merg la şcoală sau a studenţilor, ştie cine are restanţă la întreţinere şi de ce, ştie ce salariu ai (sau n-ai), ştie dacă vrei să te muţi şi unde. Ea ŞTIE.

Cine e ea? E Big Sister!!! E chiar vecina ta (variază doar etajul la care stă, dar de obicei locuieşte la parter sau la etajul I). Nu cred că există o scară de bloc care să nu aibă în dotare o Big Sister. Eu zic că e practic imposibil.

Ea e acea persoană cu care te întâlneşti de fiecare dată când pleci sau vii. Ea nu stă degeaba: udă florile de pe casa scării, scutură preşul de la intrare, mai dă cu mătura, verifică cutia poştală sau atunci s-a nimerit să plece şi ea în piaţă. De aceea te întâlneşti mereu cu ea, nu pentru că te-ar urmări. În niciun caz!

Ea ştie tot ce mişcă în casele vecinilor, în scara blocului şi eventual şi pe la scările vecine. Dacă te caută cineva ea poate da orice informaţie necesară şi vei fi găsit imediat. Nu ai cum să scapi. Iar tu, dacă ai uitat sau pierdut ceva, poţi apela cu încredere la ea; sigur vei găsi ceea ce cauţi.

Aşa că aveţi grijă! Big Sister e printre noi! 😉

Reclame

5 gânduri despre &8222;Big Sister e printre noi&8221;

  1. My Big Sister nu doarme niciodată, deşi are venerabila vârstă de 90! Şi cum ştiu eu acest lucru – plec spre disco, la 3 a.m. – Big Sister pe casa scării. Vin de la disco, pe la 7 a.m. – Big Sister priveşte mândră grădina din faţa blocului (deh, e singura care a triumfat asupra burienelor!). Îm timpul zilei, Big Sister îşi face simţită totimpul prezenţa… Mă gândeam să-i recomand o carte, poate va reuşi să îşi hrănească bolnava curiozitate atunci când vine vorba de vieţile altora.

  2. In scara in care stau am o asemenea vecina. Sta la ap 1 la parter si se intampla sa si scoata capul pe usa fara sa ‘ude florile sau sa mature scara’ :D. Mai mult sotul ei e la fel ca ea si sunt mai mult ca sigura ca stau ca in reclama aia in care mosul si baba fac cu randul la vizor, in cazul de fata si la geam (ca au geamul langa intrarea in scara). 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s