Nu mai vreau Iri şi Moni!

Oriunde ai întoarce capul auzi sau vezi ceva ce are legătură, mai mult sau mai puţin, cu Iri şi/ sau Moni. Ba că Iri nu o lasă să vadă fata, ba că Moni a fost la poliţie; că a bătut-o pe Irina, că de fapt doar a zgâlţâit-o; că Iri a pus bodyguarzii să o bată pe Moni, iar aceasta s-a dus în miez de noapte la poliţie, cu paparazzi după ea.

Eu nu pot să îmi dau seama pe cine oare interesează toate aceste picanterii. Bun, înţeleg că până la un punct poţi fi interesat de ce se întâmplă pentru că cei doi sunt persoane publice; dar nu cred că toate aceste detalii apărute în presă (şi nu doar în cea tabloidă) interesează pe atât de multă lume. Eu, spre exemplu, pot să dorm şi fără să ştiu că Monica şi-a luat din casă cada şi aspiratorul sau că Iri a filmat-o pe soacra sa cu camera ascunsă. NU MĂ INTERESEAZĂ.

Sunt conştientă că probabil sunt mulţi care vor să ştie, însă aceştia îşi vor căuta aceste “informaţii”, dacă vor neapărat. Nu înseamnă că toate posturile de televiziune, toate ziarele şi radiourile trebuie să vorbească şi să scrie măcar o “ştire” de coloană despre acest “eveniment”.

Din toată această mediatizare cel mai mult va suferi fetiţa, care oricum nu are o familie, să îi spunem, normală. Sper, din tot sufletul, să înceteze cât mai repede această “promovare” a divorţului anului atât pentru binele Irinei, cât şi pentru binele acelor români care pot dormi noaptea fără să ştie dacă Iri şi Moni s-au mai bălăcărit.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Nu mai vreau Iri şi Moni!&8221;

  1. Chiar ca deja au exagerat cu acest subiect!!! E la ordinea zilei ca la fiecare post de televiziune/radio/ziar sa apara noutati in divortul Iri-Moni.
    Mai nou :))) a aparut aceeasi situatie si in cazul Pepe-Querida :)))
    Nu stiu cat de importante sunt aceste informatii..dar cert este ca peste tot numai despre asta auzi!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s