„Vreau sa zâmbesc de sărbători!” – Ediţia a III-a

Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) din Iaşi demareazǎ a III-a ediţie a campaniei cu scop caritabil „Vreau sa zambesc de sarbatori!”. Pentru strângerea de fonduri am apelat la organizarea unui eveniment la care studenţii din Iaşi pot participa, se pot distra şi pot contribui la scopul propus de noi.

MISS LITERE 2011 este genericul evenimentului, unde unele dintre cele mai frumoase fete de la Facultatea de LITERE a Universitǎţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi  vor concura pentru coroniţǎ.

La eveniment vor participa şi tineri artişti ai Iaşului, printre invitaţi fiind şi Maria Pǎuleţ, câştigǎtoarea trofeului Iaşi Music Star 2010. Cătălin Moroşanu este invitatul special al evenimentului, care va fi şi în juriu pentru a alege titlurile câştigǎtoarelor.

MISS LITERE 2011 va avea loc joi, 15 decembrie în Club Motor din campusul Tudor Vladimirescu de la ora 20.00. Astfel, putem spune cǎ fetele de la Cuza se vor muta pentru o searǎ în Tudor, campusul cu cei mai mulţi bǎieţi. Preţul unui bilet este de 5 lei, iar cu banii strânşi vom cumpǎra hǎinuţe, jucǎrii şi papucei pentru copiii internaţi la Secţia de Oncologie de la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iaşi.

Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) din Iaşi este o organizaţie non-profit, implicatǎ în viaţa socialǎ şi studenţeascǎ ieşeanǎ şi nu numai. ASJ a fost înfiinţatǎ în anul 2006. Toate evenimentele anului 2011 organizate de ASJ sunt sub egida celor 5 ani de activitate.

Rezervari la : starluciuccorneliu@yahoo.com sau la tel: 0752375999.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s