EXIMTUR susţine Serile Filmului Românesc la Iaşi

Serile Filmului Românesc la Iaşi, organizate de Asociaţia Studenţilor Jurnalişti din Iaşi, se află deja la a treia ediţie. Anul acesta vă invităm să vizionaţi filme româneşti deosebite şi să întâlniţi invitaţii noştri, aleşi pe sprânceană.

Însă nu am fi putut realiza acest maraton de filme româneşti dacă nu am fi fost ajutaţi de compania EXIMTUR, care a avut plăcerea să ne pună la dispoziţie biletele de avion pentru invitaţi.

Fondată în 1993, la Cluj Napoca, EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-şi reţeaua de agenţii proprii în oraşe importante din România şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din ţară. Cota de piaţă a companiei EXIMTUR a atins în anul 2009 nivelul de 10,38%, corespunzător locului doi ocupat  în topul firmelor de profil din România, în anii 2008 şi 2009.

Echipa EXIMTUR, parteneriatele solide în ţară şi în străinătate şi know-how-ul dobândit în cei 17 ani de experienţă, asigură clienţilor înalta calitate a serviciilor de călătorie, diversitatea destinaţiilor şi serviciilor oferite, siguranţa  călătoriei şi un raport corespunzător preţ-calitate pentru fiecare tip de serviciu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s