Din nou despre SFR, ediţia cu numărul 3

Asociaţia Studenţilor Jurnalişti şi EXIMTUR demarează ediţia a III-a a Serilor Filmului Românesc  la Iaşi

Cinefilii ieşeni sunt invitaţi de Asociaţia Studenţilor Jurnalişti  (ASJ) din Iaşi să participe la patru seri de film românesc de top. În perioada 14-17 vor avea loc Serile Filmului Românesc (SFR), găzduite de Ateneul Tătăraşi. Nume cunoscute, dar şi nume relativ noi din cinematografia românească şi cea de peste Prut vor veni la Iaşi: Dan Chişu, Magda Catone, Oreste, Sergiu Nicolaescu, Vladimir Găitan, Paul Ipate, Vlad Logigan Virgiliu Mărgineanu şi Sergiu Voloc.

Ideea proiectului constă în susţinerea şi promovarea filmului românesc la el acasă. Pentru a pune în valoare interesul adevăraţilor iubitori de film şi pentru a-i aduce pe regizori şi actori mai aproape de sufletul acestora, după vizionarea producţiilor, vor fi organizate, în fiecare seară, discuţii într-un cadru mai restrâns.

Serile Filmului Românesc la Iaşi devin tradiţie culturală.

Programul mixt alcătuit din vizionare de filme şi întâlniri cu regizori şi actori a adunat, în cele două ediţii anterioare ale evenimentului, peste 3.500 de spectatori  (per ediţie).  Publicurile fac parte din categorii din cele mai diverse – de la liceeni până la persoane de vârsta a treia; de la studenţi până la profesori şi oameni de cultură.

Echipa organizatoare din cadrul ASJ tinde să formeze, de la an la an, o reală tradiţie. Evenimentului adună susţinători pe plan financiar, iar acest lucru demonstrează că se pot face lucruri mari dacă se unesc forţele unor oameni cu interese comune.

O noutate a ediţiei de faţă o constituie maşina oficială a Serilor Filmului Românesc Hyundai i-40 pe care o vor recunoaşte ieşenii pe străzile oraşului pe toată perioada evenimentului.

Un alt element nou, cu care ne mândrim, este faptul că trupa IRIS susţine ASJ, iar drept dovadă, noul single al formaţiei în colaborare cu PUYA – „O lume doar a lor”, va deveni imnul oficial al evenimentului cultural.

Intrarea este liberă în toate cele patru seri, iar acest lucru este posibil cu sprijinul EXIMTUR, Transilvania FILM şi Romanian Film Promotion.

Sponsori:  EXIMTUR, La Castel, Ateneul Tătăraşi, Buena Vista, CASA AUTO IAŞI Dealer Hyundai, Eternitatea, Romanian Film Promotion, COTNARI

Parteneri: Magic FM, TVR Iaşi, 360 uaic, metropotam.ro, Cinefan.ro, inoras.ro, Cărtureşti, Teo’s Café, Transilvania Film

Programul Serilor Filmului Românesc  la Iaşi, ediţia a III-a îl găsiţi aici.

Reclame

Un gând despre &8222;Din nou despre SFR, ediţia cu numărul 3&8221;

  1. Pingback: Mașina oficială SFR III « O singură datorie are omul: Să nu fie prost!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s