Spectacolul „Călătoriile lui Gulliver”, în regia lui Silviu Purcărete, ajunge la Iași

GulliverCred că știți deja că marele câștigător la secțiunea „Cel mai bun spectacol” la Gala UNITER 2013 a fost adjudecat de „Călătoriile lui Gulliver”, în regia lui Silviu Purcărete. Acum vine noutatea 😀 În luna iunie, spectacolul va ajunge și pe scena ieșeană, în cadrul Festivalului Internațional al Educației (FIE). Acesta va fi jucat pe 20 şi 21 iunie 2013, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 19.00.

„Călătoriile lui Gulliver” este un proiect cultural demarat în parteneriat cu Festivalul de la Edinburgh și cel de-al optulea spectacol montat de regizorul Silviu Purcărete alături de actorii Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu. Cu o durată de o oră și 25 de minute, acesta va prezenta ieșenilor pasionați de teatru o abordare inedită a romanului lui Jonathan Swift, având ca suport o partitură originală semnată de compozitorul irlandez Shaun Davey, creatorul suitei muzicale pentru „Vocile din Cimitirul Vesel”.

Spectacolul a fost jucat cu casa de bilete închisă pe cea mai importantă scenă de teatru a lumii, la Festivalul Internațional de la Edinburgh din 2012, unde regizorul Silviu Purcărete a fost distins cu premiul „Herald Angel” pentru montarea acestuia.

Din distribuţia spectacolului fac parte: Veronica Arizancu, Diana Fufezan, Raluca Iani, Tomohiko Kogi, Alexandru Malaicu, Adrian Matioc, Serenela Mureşan, Adrian Neacşu, Eduard Pătraşcu, Cătălin Pătru, Ofelia Popii, Cristina Ragos, Natalie Sigg, Ciprian Scurtea, Cristian Stanca, Pali Vecsei, Corina Vişinescu, Copil: Alexandru Nicoară şi Organist: Teordora Cîrciumaru, scenografia fiind realizată de Dragoș Buhagiar.

Bilete se pot achiziționa prin Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online pe www.eventim.ro. Biletele sunt disponibile și la Punctele de Informare FIE amplasate în Iași pe Bulevardul Ștefan cel Mare, Piața Unirii și Parcul Expoziției.

Sper să ajung și eu la una din cele două reprezentații de la Iași. Ne vedem acolo?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s