Balul de La Castel îşi redeschide porţile în întâmpinarea eleganţei şi generozităţii oaspeţilor ieşeni

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany împreună cu Hotel Restaurant La Castel şi Agenţia The Gathering anunţă cea de-a doua ediţie a celui mai grandios eveniment caritabil al anului, Balul de La Castel. Pe 30 mai 2013, începând cu ora 19.00, Restaurantul La Castel îşi deschide porţile pentru a primi cei mai de seamă şi mai generoşi ieşeni. Oameni din mediul de afaceri, profesori, doctori, avocaţi, politicieni şi artişti sunt cu toţii aşteptaţi într-o atmosferă de sărbătoare, o atmosferă presărată cu detalii din perioada Belle Epoque.

Balul de la Castel este evenimentul a cărui unicitate poate fi trăită în seara de 30 mai printr-o îmbinare perfectă a filantropiei cu frumuseţea vremurilor de altădată. Este un exerciţiu de generozitate pe care îl propunem tuturor celor care înţeleg că dincolo de grijile cotidianului sunt oamenii care vor şi pot să schimbe destine. Ieşenii sunt printre acei oameni; ne-au demonstrat-o în nenumărate rânduri. Pe 30 mai, schimbăm destine împreună cu cei care aleg să ne fie alături în misiunea noastră de a oferi copiilor cu dizabilităţi terapia de care au atât de multă nevoie. Şi nu în ultimul rând, pe 30 mai, ne amintim că stă în puterea noastră să facem bine, a declarat Diana Păiuş, manager zonal al Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany.

Amfitrionii evenimentului vor fi oameni ce fac cinste Iaşului prin talentul şi succesul lor la nivel naţional. Irina PĂCURARIU şi Adrian PĂDURARU au răspuns cu entuziasm invitaţiei de a fi gazdele unui eveniment inedit în oraşul nostru şi şi-au oferit sprijinul pro-bono în organizarea Balului de La Castel.

Sursa foto: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Programul serii împleteşte cu graţie talentul, eleganţa şi generozitatea. Artişti ai Operei Naţionale Române vor interpreta momente de balet iar tineri interpreţi de muzică clasică vor încânta invitaţii cu acorduri de pian şi vioară. Participanţii vor fi invitaţi pe ringul de dans cu acorduri din repertoriul franţuzesc al sfârşitului de secol XIX.

Un moment mult aşteptat în cadrul serii de bal este licitaţia de artă. Cei prezenţi vor putea licita spre a-şi completa colecţiile personale cu tablouri aparţinand unor pictori ieşeni apreciaţi la nivel naţional, dar  şi peste hotare: Felix Aftene, Constantin Baciu, Constantin Tofan, Daniela Grapă, Dragoş Pătraşcu şi Zamfira Bârzu. De asemenea, o serie de obiecte de colecţie vor face obiectul unei licitaţii mai puţin obişnuite: all pay auction.

Oaspeţii se vor bucura pe tot parcursul evenimentului de o cină festivă cu cele mai fine delicii culinare, preparată de cei mai iscusiţi bucătari ai Hotelului Restaurant La Castel.

Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitaţii de 500 de lei, valabilă pentru două persoane. Scopul final al evenimentului este unul caritabil, acela de a sprijini cei 30 de copii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţia Bethany.

Amintim că ediţia întâi a evenimentului şi-a propus strângerea fondurilor necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilităţi, obiectiv ce s-a materializat atât în urma Balului de La Castel, cât şi a altor mecanisme de strângere de fonduri, pe 1 octombrie 2012.

Pentru a rezerva invitaţii şi mai multe informaţii despre eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la sediul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany – biroul zonal Iaşi, str. Varianta Uzinei nr. 1 sau la telefon/fax 0232-278535, persoana de contact Georgiana Vieru, coordonator eveniment, email: georgiana.vieru@bethany.ro, telefon 0766 680246. Detalii pe www.baluldelacastel.bethany.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s