Hangariada revine

HANGARIADACafeneaua Maideyi şi Aeroclubul “Alexandru Matei” Iaşi anunţă a doua ediţie a evenimentului HANGARIADA – Festival de Artă și Zbor.

Acesta propune o alternativă nonconformistă de petrecere a primului weekend din septembrie: zboruri, salturi cu parașuta, concerte, teatru, ateliere de improvizație și expoziții, toate într-un spațiu neconvențional: pe Aerodrom, în aer liber, dar și pe scena din hangarul Aeroclubului.

HANGARIADA este spațiul oamenilor cu deschidere spre frumos, spre artă, au o minte „deslușită” și idei revigorante. HANGARIADA înseamnă lupta impotriva convenționalului promovat ca valoare fixă, ca standard, ca reper.

A doua ediție a festivalului, programată în weekend-ul 6-8 Septembrie 2013, propune un program generos pasionaților de artă și zbor. Pe lângă cele trei zile de zboruri și salturi de la 3 000 de metri, pe scena Hangariadei vor evolua în primele două seri – vineri și sâmbătă – artiști din București, Cluj și Iași:

Vineri, 6 Septembrie 2013
11:00 – 20:00 – Zboruri şi Salturi cu paraşuta
20:00 – TEATRU: Spectacolul Zaruri și cărți/ cu: Ovidiu Ivan, George Enescu
21:30 – CONCERT: Live Vintage Piano Jazz – Anca Sigartău și Manuela Cara (Canada)
23:00 – CONCERT: Kryptonite Sparks live în Hangar
00:00 – CONCERT: DANAGA live în Hangar
01:00 – After Party

Sâmbătă, 7 Septembrie 2013
11:00 – 20:00: Zboruri şi Salturi cu paraşuta
20:00 – TEATRU: Spectacol de improvizație – Trupa IDIOT
22:00 – CONCERT: Glasgow live în Hangar
23:00 – CONCERT: RAVA
00:30 – MUSIC & MORE: Beat Poetry
01:30 – After Party

Duminică, 8 Septembrie 2013
11:00 – 20:00: Zboruri şi Salturi cu paraşuta/ Jocuri/ Spații de socializare, joc și voie bună
14:00 – INCUBATOR 107: Tir cu Arcul
12:00-19:00 – Expoziție de Sculptură: Titus Ivan

Accesul în spațiul de desfășurare a Hangariadei este liber în toate cele trei zile, până la ora 19:00. Începând cu ora 19:00, accesul se va face pe baza biletului de intrare. Prețul unui bilet este 20 lei și permite accesul la toate evenimentele Hangariadei (teatru, concert, after party), pe toată durata festivalului. Biletele se pot achiziționa zilnic de la Cafeneaua Maideyi și celelalte TicketPoint-uri Hangariada.

În toate cele trei zile vor fi susținute cursuri gratuite de inițiere în tainele aeronauticii, de către instructori de zbor, în aer liber, lângă aeronave. Prezentarea va fi interactivă: participanții vor putea adresa întrebări şi vor putea analiza ”live” orice aparat de zbor, primind toate explicațiile necesare. Ulterior, cei care au achiziționat vouchere de zbor vor fi direcționați pe intervale orare către fiecare din activitățile propuse (planorism mosor, avioane ușoare, planorism tractare avion sau planorism acrobatic). În tot acest timp, la InfoPoint-ul Maideyi vizitatorii pot afla detalii despre cursuri în vederea obținerii licenței de parașutist, pilot pentru planor, avioane ușoare, PPL (Private Plane License) și CPL (Commercial Plane License).

Cei mai curajoși vor putea face salturi cu parașuta, în tandem, beneficiind de reduceri în urma achiziționării voucherelor oferite de Cafeneaua Maideyi.

De asemenea, pe tot parcursul zilei, pe măsura sosirii participanților la aerodrom, se vor ține minicursuri de prezentare a aeronavelor și a tehnicilor elementare de zbor. Cei care nu vor să zboare au acum posibilitatea de a-şi satisface curiozitatea legată de funcționarea unui aparat de zbor și a tehnicilor elementare de zbor de la un instructor de zbor și chiar lângă o aeronavă. Toți participanții însă se vor putea bucura pe tot parcursul zilei de un spectacol aviatic inedit.

Alte detalii despre Spectacole, Terasă, Camping, și After Party puteţi obține accesând:
www.maideyi.ro/evenimente
www.facebook.com/hangariada
www.hangariada.ro

Reclame

Un gând despre &8222;Hangariada revine&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s