Pe drum…

După cum am promis, din această săptămână, voi veni cu impresii și detalii despre pelerinajul la care am participat luna trecută. E vorba de un pelerinaj în Israel, ce a avut loc în perioada 7-13 octombrie. Dar pentru noi (eu și sora mea, Roxana) a durat ceva mai mult, dacă punem la socoteală și cele două zile petrecute pe drumul spre și de la București.

Să începem cu începutul:

Duminică – 6 octombrie 2013

După o noapte agitată, cu un cutremur și multe vise, și o dimineață cu peripeții (Roxana nu își mai aducea aminte codul de la valiză, iar eu, „ajutată” de mama, am stricat sistemul de siguranță al trolerului meu :D) am reușit să plecăm spre autogară. Aici am avut parte de plăcuta surpriză de a călători până la București alături de dna. Sofia Vicoveanca.

La 10.30 am plecat din Iași; pe la două fără ceva am făcut un scurt popas, iar pe la 14.45 am oprit la Popasul Tâmboiești. Am continuat apoi drumul spre capitală, unde am ajuns mai devreme decât era stabilit, pe la 17.10. Aici am așteptat-o pe Gina, o prietenă dragă, care ne-a găzduit până a doua zi.

Nu vă mai spun cât de bine a fost la Gina, unde am mâncat o ciorbă taaare bună și o fripturică pe măsură, ca să nu mai spun de Negreasă și de vinul roșu, de țară. Îţi mulţumim încă o dată pentru tot, Gina! Şi nu uita că te aşteptăm la Iaşi.

După aşa o masă copioasă şi câteva poveşti, am reușit și să adormim câteva ore, pentru că pe la 3.00 trebuia să pornim spre aeroport.

Despre prima zi petrecută în Ţara Sfântă în postarea următoare 😀

Reclame

3 gânduri despre &8222;Pe drum…&8221;

  1. Pingback: Primele impresii din Israel | O singură datorie are omul: Să nu fie prost!

  2. Cu mare drag!!! …desi timpul a fost prea scurt… Si eu va multumesc! :*
    P.s Nu ma asteptati daca ajungeati la ora stabilta, si mitingul,,,si traficul… nu ma faceau sa ocolesc jumatate de oras, sa pot ajunge la voi :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s