DOXOLOGIA Media lansează două concursuri cu ocazia Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași

Concurs_eseu_sf_paraschevaLuni, 1 septembrie 2014, se lansează concursul de eseuri „Sfânta Parascheva – mult folositoare” și concursul de fotografie „Sfânta Împărtășanie în viața creștinului”, proiecte iniţiate de DOXOLOGIA Media, din cadrul Sectorului cultural și comunicații media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

În preajma marii sărbători a Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, Departamentul media şi comunicaţii al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, prin intermediul portalului DOXOLOGIA, a pregătit două concursuri speciale pentru toți cei care doresc să aducă un omagiu Sfintei ocrotitoare a Moldovei, dar și pentru cei care, prin imagini, reușesc să surprindă cu adevărat miracolul Tainei Sfintei Împărtășanii.

Concursul de eseuri „Sfânta Parascheva – mult folositoare” se adresează tuturor acelora care o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași și care s-au bucurat de ajutorul Sfintei de-a lungul anilor. În același timp, concursul de fotografie „Sfânta Împărtășanie în viața creștinului” se adresează fotografilor amatori și/ sau profesioniști, care au surprins imagini deosebite de la Taina Sfintei Euharistii.

Cei care doresc să se înscrie la cele două concursuri, o pot face în perioada 1-30 septembrie 2014, trimiţând eseurile pe adresa eseu.doxologia@gmail.com, iar fotografiile pe adresa fotografie.doxologia@gmail.com.

Concurs_fotografie_impartasaniePentru concursul de eseu trebuie să trimiteți un text de maximum 2.000 de cuvinte pe tema menționată, însoțit de datele personale – cu mențiunea „Înscriere concurs eseu”; iar pentru concursul de fotografie trebuie să trimiteți maximum două fotografii pe tema menționată, însoțite de datele personale – cu mențiunea „Înscriere concurs foto”.

Evaluarea se va face în perioada 1-10 octombrie 2014, când toate materialele eligibile vor fi publicate pe portalul www.doxologia.ro. În desemnarea câștigătorilor va conta atât numărul de like-uri strâns în această perioadă de fiecare eseu / fotografie în parte, precum și notele acordate de jurii de specialitate. Calculul punctajului final se va realiza din 50% punctajul acordat de juriu și 50% punctajul din numărul de like-uri.

Câștigătorii vor fi anunțați luni, 13 octombrie 2014, pe portalul DOXOLOGIA. Realizatorii celor mai bune trei eseuri, respectiv fotografii vor primi premii constând în cărți de la Editura DOXOLOGIA, precum și alte premii surpriză. De asemenea, cele mai bune lucrări din concursul de fotografie vor fi prezentate în cadrul unei expoziții comune, organizate în perioada hramului Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași.

Regulamentele complete sunt disponibile pe: www.doxologia.ro/concurs-eseu-sfanta-parascheva, respectiv www.doxologia.ro/concurs-fotografie-sfanta-impartasanie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s