Aventura Doxologia

Aventura DoxologiaAcum un an și câteva zile începea aventura, aventura Doxologia.

Sfârșit de martie 2014. La ceas de seară, a sunat telefonul. Părintele Constantin mă chema la o discuție la Doxologia. A doua zi dimineață eram acolo; peste două zile susțineam interviul cu cei trei directori. La mijloc de aprilie primeam vestea că voi fi Referent Marketing la Centrul Cultural Misionar Doxologia al Arhiepiscopiei Iașilor. În câteva zile mi-am făcut dosarul de angajare, iar de la 1 mai debuta oficial aventura Doxologia.

Încă nu știam exact ce și cum aveam de făcut; știam doar că voi avea șansa să lucrez pentru Editura Doxologia, pentru portalul Doxologia.ro, dar și să mă ocup de promovare, comunicare, evenimente care aveau legătură cu Sectorul Cultural al Arhiepisopiei Iașilor sau cu alte sectoare, sub-sectoare  ș.a. din arhiepiscopie.

În primele luni tot întrebam în stânga și în dreapta cu ce pot fi de folos. Aveam impresia că nu fac mare lucru, deși Bogdan, unul dintre colegii ( pardon, șefii 😀 ) mei, îmi tot spunea să stau liniștită că voi avea de treabă în curând, de nu îmi voi vedea capul.

O dată cu primele adieri ale vântului de toamnă „previziunile” lui au devenit realitate: lansări de carte, concursuri, știri pentru Ziarul Lumina – Ediția de Moldova, articole pe doxologia.ro, expoziții, întâlniri cu oameni deosebiți, concerte, conferințe, cursuri de specializare, comunicate de presă, declarații, monitorizări, rapoarte, hramul Sfintei Parascheva de la Iași, emisiunea Pridvoarele credinței, piese de teatru, târguri de carte, contracte, rezervări, planificări, strategii, Ghidul pentru pelerini, parteneriate, campanii de comunicare, promovare, Serile Doxologia, primul brad făcut vreodată la Doxologia :), workshop-uri, dezbateri, deplasări, filmări…

Colegi faini, care muncesc cu drag opt, 10, 15, 20 de ore pe zi pentru ca totul să iasă bine. Nu credeam că poate fi undeva așa de bine ca aici, între ei, între oameni care muncesc cot la cot și care nu îți dau sentimentul că tragi singur la căruță :D. Nu știu cum îi voi putea mulțumi vreodată celui care a făcut posibil acest lucru și care știe să intervină pe lângă Cineva de acolo, de Sus, ca să fie totul atât de frumos…

Aventura Doxologia continua. 😉 Doamne ajută!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s