Cartea „Vorbirea și Cântul” a baritonului Visarion Huțu s-a lansat astăzi la Muzeul Unirii din Iași

dsc_0003Vineri, 15 mai a.c., de la ora 18.00,la Muzeul Unirii din Iași, a fost lansată cartea „Vorbirea și Cântul” a Maestrului Visarion Huțu, apărută la Editura DOXOLOGIA, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

La evenimentul organizat de Editura Doxologia, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal Moldova – Muzeul Unirii din Iași, pentru a marca apariția pe piață a volumului „Vorbirea și Cântul” au fost prezenți Prof.Dr. Mihail Cozmei, Arhim. Nichifor Horia, Exarh administrativ al Arhiepiscopiei Iașilor și stareț al Mănăstirii „Sfinții Trei Ierarhi” din Iași, Pr. Mircea Stoleriu, parohul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” – Galata din Iași, precum și Cătălin Jeckel, directorul editurii.

„Această lansare de carte o gândesc și ca pe o înălțare de carte, o înălțare a muncii domnului profesor (n.r.: Visarion Huțu), o închinare lui Dumnezeu; o înălțare care se face cu dreaptă cinstire de Dumnezeu și cu mulțumire adusă lui Dumnezeu” a precizat în cuvântul Sfinției Sale Arhim. Nichifor Horia.

„Vorbirea şi Cântul” este rodul experienței de peste 55 de ani de activitate didactică şi de solist de operă a Maestrului Visarion Huțu, cântăreţ (bariton) de operă, lied şi oratoriu și renumit profesor de canto. Aceasta este o introducere în arta vorbirii și a cântului, adresându-se, în mod special, tinerilor care se îndreaptă către domenii care cer în mod expres o voce cultivată, fie în vorbire, fie în cânt. Sunt vizați cei care doresc să devină preoți, interpreți de toate genurile sau oameni care susțin discursuri frecvent – avocați, oameni politici, profesori ș.a.

Text publicat pe Portalul DOXOLOGIA și la rubrica “Actualitate” din Ziarul “Lumina – Ediția de Moldova”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s