Pentru viață, pentru femeie, pentru familie – Marșul pentru viață 2016

Afis - Marsul pentru viataPro Vita Iași, alături de Asociația Studenți pentru Viață – București, și în parteneriat cu Youth Association for personal Development and Innovative Programs Iași și Asociația Familia Tradițională, organizează la Iași, sâmbătă, 26 martie 2016, între orele 13.00 și 16.00, a cincea ediție a Marșului pentru Viață.

Mesajul pe care dorim să îl transmitem prin tema acestui an, „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”, este că binele femeii însărcinate nu este opus binelui copilului pe care îl poartă. Binele se construiește unul pe altul,  iar familia și societatea au de câștigat dacă sprijină femeile în perioada de sarcină, în general, și femeile aflate în criză de sarcină, în particular.

Orașul Iași se alătură prin acest eveniment altor 120 de orașe din România și Republica Moldova care organizează astfel de manifestări dedicate vieții.

Marșul pentru Viață se va desfășura, începând cu ora 14.00, pe traseul: Piața Unirii – Strada Gavriil Musicescu – Bulevardul Independenței – Strada Elena Doamna – Strada Anastasie Panu – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Organizatorii așteaptă sosirea participanților începând cu ora 13.00 în Piața Unirii. La finalul Marșului vor avea loc o serie de discursuri care vor evidenția importanța manifestărilor pro vita în context contemporan, precum și momente artistice dedicate temei acestei ediții.

În Moldova se vor organiza marșuri și în alte orașe din județele Iași, Neamț și Botoșani, cum ar fi: pe data de 26 martie: Pașcani – ora 14.00 (Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”), Târgu Neamț – ora 13.00 (Liceul „Vasile Conta”), Piatra Neamț – ora 13.00 (Biserica „Sfântul Spiridon” – Spital),  Botoșani – ora 12.00 (Biserica „Buna Vestire”), Săveni – ora 13.00 (Protopopiatul Săveni),Darabani – ora 14.00 (Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”); pe data de 27 martie: Hârlău – ora 16.00 (Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”).

Evenimentul face parte din seria de acțiuni dedicate „Lunii pentru viață – Pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie”, proiect susținut de Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iaşilor, în parteneriat cu Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, Bucureşti.

Dacă și tu crezi că mama ta este specială pentru că a ales să te nască, te așteptăm la Marșul pentru Viață – 2016!

Reclame

Un gând despre &8222;Pentru viață, pentru femeie, pentru familie – Marșul pentru viață 2016&8221;

  1. Pingback: Cum a fost la Marșul pentru viață 2016 | O singură datorie are omul: Să nu fie prost!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s