Să dăruim zâmbete, dar nu doar atât

GalaSC2018 FB_save the date„Se spune că puterea unui zâmbet este cu atât mai mare, cu cât mai mulți oameni îl practică, în același timp. Iar atunci când acestui iureș al zâmbetelor i se alătură și copiii, lucruri magice se întâmplă în lume.” Așa începe prezentarea unui frumos eveniment organizat la Iași, luna aceasta. Și cred că mare dreptate au organizatorii când au scris asta.

Da, puterea unui zâmbet e mare, dar uneori nu e de ajuns. Pentru că, trebuie să recunoaștem, de multe ori e nevoie și de alte lucruri materiale ca să aducem zâmbetul pe fața cuiva.

De data aceasta e vorba de a obține zâmbete pe multe fețe: a celor care vor fi ajutați, a celor care vor ajuta și a celor care intermediază acest lucru. Cum se poate asta? Prin Gala Zâmbet în dar 2018, unde, în acest an, ieșenii vor avea parte de multe râsete, nu doar zâmbete.

Astfel, pe 15 noiembrie, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, începând cu ora 17.00, ne dăm întâlnire pentru a sărbători bucuria de a fi împreună și de a schimba viețile unor copii. După cum promit organizatorii, cei din cadrul organizației Salvați Copiii, filiala Iași, printre ingredientele unei seri  frumoase se numără:

– Maeștrii de ceremonii: Membrii trupei de Teatru IDIOT;

– Cocktail și licitație tăcută de experiențe și obiecte deosebite;

Piesa de teatru Cum să distrugi o piesă, comedia anului 2017 pe Broadway, ce a făcut senzație la nivel internațional și jucată în premieră la Iași. Spectacolul este produs de Wonder Theatre București și Grand Cinema@More. Piesa este o combinație explozivă de teatru de comedie, pantomimă și improvizație, „accidentată” de efecte de scenă spectaculoase și foarte amuzante. Este un spectacol la care poți face un copil de șase-șapte ani să înceapă să iubească teatrul. Distribuția: Ada Galeș, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad Logigan, Cătălin Babliuc, Pavel Bârsan, Răzvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotlet, Dan Rădulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel, Silviu Mircescu; Regia: George Dogaru.

Toată această seară și toate aceste ingrediente sunt pregătite pentru a sprijini 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației Salvați Copiii, care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar. Mai multe informații găsiți aici: www.gala.zambetindar.ro/cauza/.

Participarea la eveniment se face pe baza unei invitații individuale în valoare de 250 lei. Pentru rezervări și alte informații o puteți contacta pe Irina Hazincop (coordonatorul evenimentului), la telefon: 0731 834 729 sau e-mail: irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro. De asemenea, mai multe detalii sunt disponibile pe www.gala.zambetindar.ro/.

Haideți să zâmbim împreună și să-i facem și pe cei mici să zâmbească! Ne vedem la teatru!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s